Etiketter

söndag 28 augusti 2011

Femte Dagen

14.00 fick vi tid hos Dr för ett nytt EKG. Jag ville bara att tiden skulle gå fort så jag kunde få det överstökat. Väl inne gjorde en sjuksköterska EKG på henne. Hon tyckte det såg bra ut men skickade papper till Dr så att han skulle bedöma det. Under tiden fick de ta ett nytt blodprov på Malicen för att se om hon fortfarande hade förhöjda halter av enzymer.

Efter en lång väntan i väntrummet kom hon med svaren från Dr och sa att EKG såg bra ut. Vi blev jätteglada. Äntligen såg det bra ut. Malicen vad du har skrämt oss.

Efter en vecka hörde Dr av sig att det var inga problem med hennes hjärta. Nu förklarade han allt i termer som vi kunde förstå. Ett hjärtfel finns från början och uppkommer inte senare. Går hon upp i vikt och växer bra så är allt bra. Små bebisar kan ha ett oregelbundet EKG,  förhöjda enzymer och blåsljud på hjärtat. Det behöver inte betyda något, men de kollar för att vara på den säkra sidan.

Då var den mardrömmen slut. Nu skulle vi smälta allt med den lilla vrid foten som helt plötsligt kom i fokus när allt annat la sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar